Even voorstellen...

Als interim manager en adviseur ben ik actief op het gebied van commercie, operations en customer services. Ik help u teams beter te laten functioneren. Duidelijkheid te creëren waar onduidelijkheid heerst. Orde te scheppen waar chaos de boventoon voert. Prestaties te verbeteren die achterblijven bij de verwachtingen. En zorg er voor dat de neuzen binnen het team dezelfde kant op staan en de medewerkers plezier hebben in waar ze dagelijks mee bezig zijn. Zodat op die manier het beste voor de in- en externe klant wordt gerealiseerd.

Heb gevoel voor humor en oprecht begaan met anderen. Enerzijds als “doener” gewend om met mijn poten in de klei te staan, anderzijds gewend om op tactisch en strategisch niveau te opereren. Een duidelijke mening en gericht op visie en bedrijfsdoel. Resultaatgericht, met als uitgangspunt dat je die resultaten gezamenlijk bereikt. Soms zeggen wat er moet gebeuren, soms delegeren en als klankbord optreden en coachen. Ben geen man van dikke rapporten, wel van concrete resultaten (waarop verder gebouwd kan worden).

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voelt u een klik, neem dan contact op via mail, app of de telefoon. We kunnen dan snel bepalen of ik iets voor u kan betekenen. We plannen een gesprek in om kennis te maken en om van gedachte te wisselen over de hulp die u kunt gebruiken. Het spreekt voor zich dat dit geheel vrijblijvend is.