Lijn- en projectmanagement

De juiste expertise of extra capaciteit in verband met een omvangrijk en/of complex project? Een vacature die tijdelijk overbrugd moet worden? Het doorvoeren van een reorganisatie? Afwezigheid in verband met zwangerschapsverlof of een sabbatical?  Situaties die vragen om inzet van een lijn- of projectmanager op directie of functioneel managementniveau. Voor kortere of langere tijd. Een die snel kan schakelen en hoofd- en bijzaken van elkaar kan scheiden. En met oog voor de gevoeligheden die er in elke organisatie nu eenmaal zijn. Een troubleshooter die ingrijpt en bemiddelt in bepaalde situaties en vervolgens weer loslaat.

Enkele voorbeelden van uitgevoerde projecten/werkzaamheden:

  • Hoofd Acceptatie a.i. third party servicer voor hypotheken. Opdracht: wegwerken van achterstanden, proces van verwerking op dag basis implementeren en borgen.
  • Waarneming Hoofd Marketing bij hypotheek specialist in verband met zwangerschapsverlof. In periode van waarneming o.a. projectverantwoordelijk voor introductie nieuw hypotheekproduct.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wilt u weten hoe ik uw vraagstuk aanpak? Stuur een e-mail of bel. We kunnen dan snel bepalen wat ik voor u kan betekenen.