WFT-ondersteuning

In haar agenda voor 2019 heeft de Autoriteit Financiële Markten 7 speerpunten gedefinieerd, waaronder de aanpak van niet-passende  financiële producten. Ook het voorkomen van onverantwoord gebruik van technologie en data is als speerpunt bestempeld. Dit heeft uiteraard zijn weerslag op financiële dienstverleners. Daarnaast zeker ook op partijen die door de wijze waarop zij hun producten en diensten aanbieden rekening moeten houden met de regelgeving die voortvloeit vanuit de Wet op het financieel toezicht (WFT). Los van de agenda van de AFM zijn er natuurlijk ook altijd andere niet alledaagse vraagstukken die de nodige hoofdbrekens veroorzaken. Moet de aandeelhouder nu wel of niet aangemeld worden? Welke gebeurtenissen zijn melding plichtig? Hoe pak ik het invullen van de marktmonitor zo efficiënt mogelijk aan? Vanuit jarenlange ervaring bent u bij keesvanbekkum.nl op het juiste adres voor ondersteuning.

Enkele voorbeelden van uitgevoerde projecten/werkzaamheden:

  • WFT advies aan financiële dienstverlener (actief in verzekeringen) gedurende overnameproces. Direct overleg met AFM inzake te volgen procedures waaronder de aan- en afmelding van beleidsbepalers.
  • Jaarlijkse begeleiding van Marktmonitor (voorheen Self Assessment) financiële dienstverlener (actief in verzekeringen).

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wilt u weten hoe ik uw vraagstuk aanpak? Stuur een e-mail of bel. We kunnen dan snel bepalen wat ik voor u kan betekenen.